Настављена акција чишћења снега

У протекла 24 сата ангажовано је више од 200 радника „Паркинг сервиса“ на чишћењу снега са паркиралишта и тротоара у улицама првог приоритета, а јутрос је посао настављен према плану Зимске службе града Београда.

Pasterova

Снег је очишћен са паркинг објекaта и њихових приступних саобраћајница и то надземних и подземних гаража и паркиралишта. Сви улази и излази са објеката „Паркинг сервиса“ су чисти и проходни.

У складу са приоритетима Зимске службе, радници „Паркинг сервиса“ уклањају снежни покривач и са тротоара у Његошевој улици, Крунској, као и Курсулиној и Ресавској улици. „Паркинг сервис“ је данас задужен и за уклањање снега са тротоара у Београдској улици и Булевару краља Александра. Настављено је чишћење јавних површина у кругу Клиничког центра Србије, у Тиршовој, Пастеровој и Вишеградској улици, а чисти се и део болничког круга оивичен улицама Делиградском, Пастеровом и Др Суботића.

Механизација „Паркинг сервиса“, са пет посада, ради у три смене и одржава проходним јуче очишћене приступне саобраћајнице.

ЈКП „Паркинг сервис“ је део Зимске службе Града Београда и у наредном периоду ће ускладити своје активности са градским приоритетима, приликом рашчишћавања снега и леда са београдских улица.

image_printШтампај