Дружење са ауторима најлепших цртежа

Ђаци, који су нацртали десет најлепших цртежа на тему ђачког паркинг места, од „Паркинг сервиса“ су добили календаре за 2017. годину, на којима се налазе њихови радови. У просторијама „Паркинг сервиса“ организовано је и дружење са ауторима, који су учествовали на ликовном конкурсу одржаном 2015. године, на који је пристигло више од 600 цртежа.

DSC06714

Тадашњи ђаци прваци, данашњи трећаци, обрадовали су се поклону, који је сачувао од заборава њихово виђење ђачког паркинг места и паркирања у граду у коме живе.

Они и даље, заједно са „Паркинг сервисом“, учествују у акцији „Ђачко паркинг место“, јер се на таблама које их обележавају налазе цртежи Саве, Ђурђе, и групни рад Фриде, Нине и Артемона.

Од прихода од паркирања на овим посебно обележеним паркинг местима, оствареног током годину дана, „Паркинг сервис“ набавља и донира неопходна наставно-техничка средства школама.

Весели и увек орни за шалу, мали гости „Паркинг сервиса“ коментарисали су своје цртеже, које су радили „када су били мали“.

У просторијама Корисничког сервиса „Паркинг сервиса“ видели су како изгледа канцеларија директора и шта он ради, шта ради службеница која одговара на питања корисника телефоном, а како изгледа контакт шалтерског службеника са корисницима. Упијали су сваку реч и утркивали се са питањима, пробали како им стоји капа коју носе паркинг контролори, глумили директора и секретарицу, испробавали колико је удобна директорска фотеља. Сат времена је брзо прошло, али ће остати у лепом сећању – и њима, а и нама! А када прође ова 2017. година, остаће им за успомену и календар.

У оквиру акције „Ђачко паркинг место“, на почетку ове школске године, у септембру месецу, донирали смо наставна средства основним школама, које се налазе у зонираном подручју. Било их је 25, а ове године смо акцијом обухватили и ОШ „Душко Радовић“ са Новог Београда.

„Паркинг сервис“ још једном апелује на возаче да, када у улици има неколико слободних места, паркирају БАШ на ђачком паркинг месту.

image_printШтампај