Aпликација за паркирањe

aplikacija-cover-2020

Aпликација за плаћање паркирања

Преузмите апликацију из Google play/App Store продавнице и дозволите да вас наводи на најближа слободна паркинг места. Плаћајте паркирање СМС поруком, платном картицом или депозитом на самој апликацији.

Апликација „Паркинг сервис” омогућава плаћање паркирања у Београду на брз, једноставан и сигуран начин. Путем мобилног телефона могуће је плаћање паркирања у гаражама и на паркиралиштима, у зонама, плаћање издатих дневних паркинг карата као и навођење до слободних паркинг места.

Гараже и паркиралишта

У гаражама и на паркиралиштима апликација омогућава плаћање паркирања без одласка на благајну. Потребно је у апликацији унети број паркинг картице или је усликати, а паркирање платити на један од два понуђена начина – платном картицом или још једноставније – средствима из депозита на самој апликацији.


Уплатом 200, 500, 1.000 или 2.000 динара на депозит апликације, у само пар кликова корисници могу да плаћају сва паркирања.

Зонско паркирање

У зонском систему, апликација аутоматски препознаје зону у којој је возило паркирано и нуди различите могућности плаћања – СМС поруком, платном картицом и средствима из депозита на апликацији.


Обавештење о издатој електронској дневној паркинг карти (еДПК) стиже директно у апликацију, одакле може и да се плати, без одласка у пошту или банку.

Слободна паркинг места

Апликација приказује тренутан број слободних паркинг места и наводи не само до гаража и паркиралишта већ и до зона, на места покривена паркинг сензорима.


baner preuzmite aplikaciju

baner preuzmite aplikaciju

Прочитајте:

Корисничко упутство

Oдлука

Општи услови коришћења