Паркинзи за моторцикле

ЈКП „Паркинг сервис“ обезбедио је возачима моторцикала 76 места у 7 бокс гаража. Број моторцикала у Београду се повећава, те је „Паркинг сервис“ увидео повећану потребу за паркинг местима за ове двоточкаше, посебно у зимском периоду, када се они најчешће гаражирају. Места за моторцикле обезбеђена су у подземним гаражама са одвојеним боксевима за претплатнике, такозваним бокс гаражама, по цени од 806 динара месечно.

У бокс гаражи у Пожаревачкој улици бб одвојено је 12 паркинг места за моторцикле, у Улици Радивоја Кораћа бр. 3 – 21 место, у Милешевској улици бр. 38 – 15 паркинг места, а у Улици 27. марта бр. 43-45, 14 паркинг места. На Новом Београду су паркинг места за моторциклисте обезбеђена на две локације – 2 места у бокс гаражи поред робне куће „Центротекстил“, и 6 места у Булевару Михајла Пупина бр. 113. На Јулином брду, у бокс гаражи у улици Поручника Спасића и Машаре бр. 118 постоји 6 паркинг места за моторциклисте.

Сви возачи који желе да резервишу место за свој моторцикл у некој од бокс гаража, захтев могу поднети путем телефона Инфо медиа центра ЈКП „Паркинг сервис” 30- 35-400.

image_printШтампај