Бољи услови за ђаке у ОШ „Франце Прешерн“

ЈКП „Паркинг сервис“ одазвало се позиву општине Раковица и у сарадњи са њом помогло је реконструкцију тоалета у ОШ „Франце Прешерн“. Радови на обнови тоалета трајали су два месеца.

Донација општине Раковица и „Паркинг сервиса“ допринела је да основци школе „Франце Прешерн“ сада имају хуманије услове дневног боравка у школи. У тоалетима су замењене водоводне и канализационе цеви, које су биле труле и дотрајале, а постављене су и нове плочице и санитарије које су, такође, биле руиниране. Тоалети, стари скоро пет деценија, сада имају нови и лепши изглед.

„У међусобној сарадњи Општине Раковица и ЈКП „Паркинг сервис“, овог лета смо потпуно реновирали ученичке тоалете на другом спрату. Обнова тоалета је само један сегмент улагања у ову образовну установу. Наиме, општина Раковица је до сада помогла овој школи да у многоме обнови сам објекат и тако унапреди услове рада за све основце. Тако је општина Раковица осим санације мокрих чворова, упутила донацију овој школи и за кречење неколико учионица. Уз подршку локалне самоуправе уређене су стазе око школе, осветљена сама школа и школско двориште, и уведен систем видео надзора, који је повезан са мониторинг службом. Сада је у току санација крова, коју такође помаже општина,“ – рекла је директорка ОШ „Франце Прешерн“ Биљана Благојевић.

Ово је још један од начина на који „Паркинг сервис“ доказује да друштвено одговорно послује и води рачуна о најмлађима.

image_printШтампај