Завршени радови на текућем одржавању две станарске гараже

ЈКП „Паркинг сервис“ завршило је радове у две станарске гараже „Медаковић 2“ и „Центротекстил“, у оквиру друге фазе редовног текућег одржавања гаража са резервисаним паркинг местима у 2017. години.

У станарским гаражама санирана је конструкција оштећена услед цурења кишнице, а сређени су и платои изнад гаража. Око 3.310 m² подова поправљено је и премазано специјалном бојом против проклизавања. Окречено је 7.000 m² зидова, плафона и стубова, као и фасадних зидова код улаза и излаза из гаража.

На улазима су постављени нови светлећи натписи, ознаке и знакови, а комплетно осветљење је појачано и постављени су детектори покрета. Предузете су све превентивне и заштитне мере на инсталацијама, у циљу несметаног функционисања објеката (видео надзор, гасна детекција и дојава пожара, системи за вентилацију и системи за гашење пожара). У гаражама су сређени и тоалети и благајне.

Након завршетка радова у ове две станарске гараже, корисницима jе на 3.310 m² простора на располагању 112 паркинг места за аутомобиле и 56 паркинг места за мотоцикле, а квалитет услуга је подигнут на завидан ниво.

У току су радови на уређењу гараже „Медаковић 1“, који ће бити готови до краја године, а у плану је да ускоро започну и радови на комплетној реконструкцији станарске гараже „Јулино брдо“. Због лошег стања, у коме се налазе елементи конструкције, планирано је да ова гаража са резервисаним паркинг местима, површине 1.390 m², буде детаљно санирана.

ЈКП „Паркинг сервис“ је током пролећа ове године, у оквиру текућег одржавања, комплетно уредило око 1.000 паркинг места на око 26.000 m² у три јавне гараже – „Вуков споменик“, „Ботаничка башта“ и „Др Александра Костића“ и пет станарских гаража – „27. марта“, „Радивоја Кораћа“, „Краља Милутина“, „Пожаревачка“ и „Милешевска“.

Редовним одржавањем паркинг објеката којима управља, али и увођењем нових функционалности, „Паркинг сервис“ непрестано подиже квалитет услуга које пружа корисницима.

image_printШтампај