Радници „Паркинг сервисa“ чисте снег

Зимска служба ЈKП „Паркинг сервис“ је снег дочекала са пуним капацитетом људства и механизације, који су током целе ноћи распоређени према приоритетима, а чишћење се наставља и током дана.

Десет камиона је током целе ноћи чистило осам хектара на Међународном царинском терминалу, који је сада комплетно очишћен од снежних падавина.

Радници „Паркинг сервиса“ очистили су снег и са свих паркинг објекта и њихових приступних саобраћајница и то надземних и подземних гаража, а све у циљу несметаног кретања возила и пешака. Сви улази и излази из објеката „Паркинг сервиса“ биће редовно чишћени и одржавани проходним.

Према инструкцијама и налозима Зимске службе града Београда око 300 радника „Паркинг сервиса“ распоређено је у граду и чисти улице првог приоритета, тротоаре и паркинг места, у сарадњи са другим комуналним предузећима.

ЈKП „Паркинг сервис“ је део Зимске службе формиране на нивоу Града, те ће сходно томе ускладити своје активности са градским приоритетима приликом рашчишћавања снега и леда са београдских улица, тротоара и аутобуских стајалишта.

image_printШтампај