Припејд паркинг картица

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд од данас уводи нову услугу плаћања паркирања путем Припејд паркинг картице. Ова вредносна паркинг картица омогућава једноставнo и брзо плаћање паркирања, на чак 21 паркиралишту/гаражи којима управља Предузеће.

Припејд паркинг картица се користи тако што је возач прислони на аутомат на улазу или излазу из гараже, а рампа се подиже. Потребно је само да корисник има кредит на картици, који се умањује за цену паркирања при изласку из гараже или паркиралишта.

Pripejd-Cover

- Сагледавајући потребе корисника, „Паркинг сервис“ је развио нову услугу – Припејд паркинг картицу. Она омогућава кориснику да уштедети време и оствари попуст на цену паркирања, јер са картицом само улази и излази из гараже или паркиралишта, без одласка на благајну и чекања у реду. „Паркинг сервис“ константно ради на подизању квалитета својих услуга, а циљ Предузећа је да корисницима олакша употребу паркинг објеката којима управља и изађе у сусрет различитим категоријама корисника, – рекао је директор ЈКП „Паркинг сервис“ Андрија Чупковић.

Припејд паркинг картице се продају на благајнама гаража и паркиралишта, као и у пословницама Корисничког сервиса „Паркинг сервиса“, по цени од 650 динара. Картице се купују без кредита и потребно их је допунити пре првог уласка у гаражу или паркиралиште. Припејд картице се могу допунити у јавним гаражама и на паркиралиштима – на благајнама и станицама за плаћање.

Припејд паркинг картицу је могуће допунити и електронским путем, уколико се картица персонализује путем регистрације корисника на порталу „Паркинг сервиса“.

Персонализацијом картице корисник остварује попуст у износу од 5% приликом сваке електронске допуне картице у износима од 1.000 до 4.000 динара, односно попуст у износу од 10% приликом сваке електронске допуне картице у износима од 5.000 до 9.000 динара.

Подсећамо да је „Паркинг сервис“ недавно корисницима понудио и временску паркинг картицу за гараже и паркиралишта – Parking PasS картицу, која важи одређени временски период и може се купити за 24 сата, 3 дана или 7 дана.

image_printШтампај