logo-cirilica

Преко 100 бахато паркираних возила на Ушћу

Преко 100 бахато паркираних возила на Ушћу

ЈKП „Паркинг сервис“ је спровело још једну велику акцију уклањања непрописно паркираних возила са шеталишта и зелених површина на Ушћу, у координацији са Kомуналном инспекцијом, Саобраћајном и Kомуналном полицијом, као и Интервентном јединицом београдске полиције. Током ноћи, по налогу комуналне инспекције и саобраћајне полиције, уклоњено је преко 100 непрописно паркираних аутомобила.

У ванредној акцији су између осталих, дизалицама „паук“ пренети и луксузни аутомобили и џипови што показује да нико није привилегован и да се прописи морају поштовати.

Директор ЈKП „Паркинг сервис“ Београд Андрија Чупковић је овом приликом апеловао на возаче да поштују прописе.

„Овом и бројним сличним акцијама доказујемо већ неколико година за редом да у Београду нема заштићених и да смо ми странка која уводи ред. На основу налога МУП-а и инспекције, уклањају се сви који крше закон, а захваљујући оштријој казненој политици решени смо да истрајемо у намери да тај ред и сачувамо. Нема бахатог паркирања, ни непоштовања правила. Није наш циљ само да направимо паркове попут овог на Ушћу, већ и да сачувамо све то што смо направили. Нећемо дозволити да бахати појединци џиповима током ноћи уништавају паркове у којима се играју наша деца током дана. То што неко има џип и паркира на Ушћу не значи да је заштићен. Уз велику подршку Управе града Београда с којом заједно спроводимо политику да за све важе иста правила, можете бити уверени да ће се у Београду знати ред док смо ми надлежни за решавање ових проблема”, рекао је Чупковић.