Cover_uniforma

Нове летње униформе за запослене

Нове летње униформе за запослене

ЈКП „Паркинг сервис“ набавио је нове летње униформе за своје запослене, који раде на терену или обављају специфичне врсте послова. Нову одећу и обућу, домаћих произвођача, добили су паркинг контролори, инкасанти у гаражама и на паркиралиштима, возачи и помоћни радници у специјалним дизалицама „паук“, магационери, радници одржавања, као и запослени у Пројектном бироу и Корисничком сервису овог предузећа.„Паркинг сервис“ за своје запослене периодично набавља одећу и обућу, које су прилагођене посебним условима за рад, а направљене су од природних материјала и омогућавају запосленима да се осећају пријатно и комотно.

Летње униформе, домаћег произвођача „Yumcо“ из Врања, добило је 125 паркинг контролора, око 200 инкасаната у гаражама и на паркиралиштима и 110 возача и помоћних радника у специјалним дизалицама „паук“. Зимска и летња одећа набавља се од овог произвођача већ 5 година и задовољава све критеријуме и захтеве.

Летњи комплети се, у зависности од врсте послова које запослени обавља, састоје од радне блузе и панталона, поло мајице, прслука, качкета, кабанице, односно сакоа, кошуље или блузе, панталона или сукње, кравате или ешарпе. Радницима, који обављају специфичне врсте послова, комплет садржи и жути маркер, заштитини шлем, маску, наочаре или рукавице.

Летња обућа је, као и претходне две године, набављена од фирме „Жељезничар“, а радници су добили летње ципеле, радне ципеле или гумене заштитне чизме.

„Паркинг сервис“ посебну пажњу поклања набавци униформи за запослене и труди се да их узима од домаћих произвођача, као и да задовоље све критеријуме које намећу услови у којима запослени раде, али и да израдом и дизајном буду на задовољавајућем нивоу.