Предлог препорука за понашање запослених у циљу ограничавања ширења епидемије

У складу са усвојеним препорукама са прве и друге телефонске седнице Градског штаба за ванредне ситуације, одржане 11. и 12.03.2020. године

  1. Препоручује се свим запосленима да се придржавају препорука ГШ за ванредне ситуације, усвојених на 1. и 2. седници и то:
  • одржавање личне хигијене и хигијене радног простора и

  • редовно – свакодневно праћење средстава јавног информисања и информација и препорука издатих од стране званичних институција, те избегавање креирања и дистрибуције неформалних и непроверених информација.

2. Налаже се Служби за унутрашњу контролу, ППЗ, БЗР и ФТО да:

 
  • појача мере дезинфекције и хигијене простора (дезинфекција квака, врата, радних површина, тоалета, телефона – мобилних и фиксних), као и да уведе коришћење дезинфекционих средстава за чишћење радних просторија предузећа;

  • постави дезинфекциона средства за руке на улазима у објекте предузећа и поред лифтова;

  • обезбеди дезинфекциона средства за руке за запослене који раде са странкама, као и да обезбеди друга заштитна средства.

Осим ових мера ЈKП „Паркинг сервис“ је до даљњег, у складу са препорукама за понашање запослених у циљу ограничавања ширења епидемије, обуставио извођење едукативних предавања о саобраћају ђацима првацима у оквиру акције „Ђаци вас моле, успорите поред школе“.

 
image_printШтампај