12 инфо табли ван функције због нестанка струје

Табле које показују информације о броју слободних паркинг места неће радити вечерас до 20 сати због радова које изводи Електродистрибуција Београд.
Реч је о две табле под називом Булевар–Таш, које се налазе у Булевару краља Александра пре скретања у Ресавску улицу ка центру града, четири табле под називом Kнеза Милоша–Лазаревићева, које се налазе на углу улица Kнеза Милоша и Лазаревићеве из правца Немањине улице, као и о четири табле под називом Булевар краља Александра–Ресавска, које се налазе у Булевару краља Александра и Ресавске улице из правца Таковске.
Због нестанка струје неће радити ни табле које показују број слободних паркинг места у улицама са сензорима. Реч је о једној табли на углу Булевара краља Александра и Ресавске улице, из правца Правног факултета, са десне стране, као и још једној табли на углу Булевара краља Александра и Ресавске улице, из правца Таковске улице, са десне стране.
До престанка рада наведених табли дошло је због планираног искључења струје, која би требало да буде пуштена до 20 часова.
image_printШтампај