Nove letnje uniforme za zaposlene

JKP „Parking servis“ nabavio je nove letnje uniforme za svoje zaposlene, koji rade na terenu ili obavljaju specifične vrste poslova. Novu odeću i obuću, domaćih proizvođača, dobili su parking kontrolori, inkasanti u garažama i na parkiralištima, vozači i pomoćni radnici u specijalnim dizalicama „pauk“, magacioneri, radnici održavanja, kao i zaposleni u Projektnom birou i Korisničkom servisu ovog preduzeća.

„Parking servis“ za svoje zaposlene periodično nabavlja odeću i obuću, koje su prilagođene posebnim uslovima za rad, a napravljene su od prirodnih materijala i omogućavaju zaposlenima da se osećaju prijatno i komotno.

Letnje uniforme, domaćeg proizvođača „Yumco“ iz Vranja, dobilo je 125 parking kontrolora, oko 200 inkasanata u garažama i na parkiralištima i 110 vozača i pomoćnih radnika u specijalnim dizalicama „pauk“. Zimska i letnja odeća nabavlja se od ovog proizvođača već 5 godina i zadovoljava sve kriterijume i zahteve.

Letnji kompleti se, u zavisnosti od vrste poslova koje zaposleni obavlja, sastoje od radne bluze i pantalona, polo majice, prsluka, kačketa, kabanice, odnosno sakoa, košulje ili bluze, pantalona ili suknje, kravate ili ešarpe. Radnicima, koji obavljaju specifične vrste poslova, komplet sadrži i žuti marker, zaštitini šlem, masku, naočare ili rukavice.

Letnja obuća je, kao i prethodne dve godine, nabavljena od firme „Željezničar“, a radnici su dobili letnje cipele, radne cipele ili gumene zaštitne čizme.

„Parking servis“ posebnu pažnju poklanja nabavci uniformi za zaposlene i trudi se da ih uzima od domaćih proizvođača, kao i da zadovolje sve kriterijume koje nameću uslovi u kojima zaposleni rade, ali i da izradom i dizajnom budu na zadovoljavajućem nivou.

image_printŠtampaj