Režim rada JКP „Parking servis“ tokom vanrednog stanja

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“, kao i sva ostala gradska javna komunalna preduzeća, tokom vanrednog stanja obavlja poslove iz svoje nadležnosti. Garaže i parkirališta rade po uobičajenom režimu, a obavlja se i kontrola i naplata parkiranja u zoniranom području.

Sve poslovnice Кorisničkog servisa ovog Preduzeća od juče su zatvorene za rad sa strankama. Кomunikacija sa korisnicima obavlja se putem maila info@parking-servis.co.rs i telefona broj 011/30-35-400, a radno vreme ostaje isto i to radnim danom od 7 do 21 čas, a subotom od 7 do 14 časova.

Кorisnici, kojima je istekla ili uskoro ističe povlašćena karta za parkiranje mogu automatski da je produže, tako što će se registrovati na portalu Parking servisa i kupiti elektronsku parking kartu. Apelujemo na korisnike da sva dugovanja koja imaju ka „Parking servisu“ izmiruju elektronski, putem portala.

Služba za prenos nepropisno parkiranih vozila po nalogu nadležnih organa sva uklonjena vozila prenosi na plac na Starom sajmištu.

Svi zaposleni ovog Preduzeća pridržavaju se preporuka Gradskog štaba za vanredne situacije i u buduće će se ponašati u skladu sa zakonom definisanim merama.

image_printŠtampaj