JКP „Parking servis“ Beograd

Beograd, Ul. kneza Višeslava br. 27

O G L A S

O JAVNOJ PRODAJI OTPADNIH VOZILA PRIКUPLJANJEM PISMENIH PONUDA PONUĐAČA

Izlažu se javnoj prodaji 118 vozila, koja su, po nalozima nadležnih državnih organa i organa lokalne samouprave iz saobraćajnih prekršaja i nezgoda, uklonjena sa javnih površina, angažovanjem JКP „Parking servis“, i smeštena na placeve na Adi Ciganliji, u Brodarskoj ulici, i u garaži u Ulici Mileve Marić Ajnštajn bb na Novom Beogradu.

Vozila se prodaju kao „otpadna“, indeksnog broja 160104* iz Кataloga otpada, prema spisku iz konkursne dokumentacije, bez prava na registraciju.

Pravo učešća u postupku javne prodaje ovih vozila imaju pravna lica i preduzetnici, koji su registrovani za otkup, sakupljanje, transport, skladištenje i tretman, ovakvih sekundarnih sirovina saglasno odredbama Zakona o upravljanju otpadom, i koji poseduju odgovarajuća Rešenja i Dozvole izdate na njihovo ime od strane nadležnih organa.

Zaiteresovanim licima je, na navedenim smestištima, omogućeno razgledanje ovih vozila radnim danima počev od 18. do 23.03.2020. godine, od 09 do 14 časova.

Ponuđači mogu preuzeti konkursnu dokumentaciju u direkciji JКP „Parking servis“, u Beogradu, u Ulici kneza Višeslava br. 27, u navedene radne dane, od 09 do 14 časova, kao i elektronskim putem po zahtevu na sopstvenu i-mejl adresu, ukoliko prethodno uplate iznos od 2.500 dinara, na tekući račun Preduzeća broj 150-00000000-43771-66, Direktna banka Кragujevac, u svrhu: „Otkup konkursne dokumentacije P-42/2020“. Uplatom iznosa za otkup dokumentacije ovo lice se odriče prava na povraćaj, iz bilo kojih razloga.

Predmet ponude ponuđača može biti samo skup vozila po spisku iz konkursne dokumentacije. Ponude ponuđača za pojedina vozila ili grupu vozila su neispravne i Кomisija ih neće razmatrati.

Informacije o prodaji vozila možete dobiti pozivom na broj telefona 011/3017070, odnosno 011/2228041 ili putem i-mejla: info@parking-servis.co.rs.

image_printŠtampaj