12 info tabli van funkcije zbog nestanka struje

Table koje pokazuju informacije o broju slobodnih parking mesta neće raditi večeras do 20 sati zbog radova koje izvodi Elektrodistribucija Beograd.
Reč je o dve table pod nazivom Bulevar–Taš, koje se nalaze u Bulevaru kralja Aleksandra pre skretanja u Resavsku ulicu ka centru grada, četiri table pod nazivom Kneza Miloša–Lazarevićeva, koje se nalaze na uglu ulica Kneza Miloša i Lazarevićeve iz pravca Nemanjine ulice, kao i o četiri table pod nazivom Bulevar kralja Aleksandra–Resavska, koje se nalaze u Bulevaru kralja Aleksandra i Resavske ulice iz pravca Takovske.
Zbog nestanka struje neće raditi ni table koje pokazuju broj slobodnih parking mesta u ulicama sa senzorima. Reč je o jednoj tabli na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Resavske ulice, iz pravca Pravnog fakulteta, sa desne strane, kao i još jednoj tabli na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Resavske ulice, iz pravca Takovske ulice, sa desne strane.
Do prestanka rada navedenih tabli došlo je zbog planiranog isključenja struje, koja bi trebalo da bude puštena do 20 časova.
image_printŠtampaj