Koordinirano uklanjanje snega

Zimska služba JKP „Parking servis“, kao deo komunalnog sistema Grada Beograda, od jutros je krenula sa koordiniranim uklanjanjem snežnog pokrivača na prilazima garažama i parkiralištima, kao i sa javnih površina u zoniranom području grada.

Radnici i mehanizacija Zimske službe „Parking servisa“ angažovani su na čišćenju snega na potezu oivičenom ulicama Trg Nikole Pašića, Kneza Miloša, Nemanjina, Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra, Bulevar oslobođenja, Skerlićeva, Mačvanska, Cara Nikolaja II, Mileševska, Branka Krsmanovića, Savska, Drinska, Bulevar Franša D’Eperea i na ostalim lokacijama po planu rada Zimske službe Preduzeća. Do sada su očišćeni i redovno se održavaju prohodnim svi ulazi i izlazi, saobraćajnice i pešačke staze 49 parking objekta, kojima upravlja Preduzeće.

Za posipanje očišćenih staza, saobraćajnica i parking objekata, „Parking servis“ je obezbedio 90 tona industrijske soli i 12 tone granula kalcijum hlorida.

Zimska služba „Parking servis“ angažovanje na čišćenju snežnih padavina obavlja po planu rada koji dobija na dnevnom nivou od Zimske službe grada Beograda.

image_printŠtampaj