Predstojećeg vikenda zatvoreni šalteri u poslovnicama „Parking servisa“

U skladu sa merama usvojenim na sednici Kriznog štaba za predstojeći vikend, sve poslovnice Korisničkog servisa „Parking servisa“ u subotu i nedelju biće zatvorene za rad sa strankama. Komunikacija sa korisnicima obavljaće se putem telefona broj 011/30-35-400 i mejla info@parking-servis.co.rs.

U cilju zaštite zdravlja i smanjenja kontakata, predstojećeg vikenda neće raditi poslovnice „Parking servisa“ u Takovskoj ulici broj 31 i Mileševskoj ulici broj 51, a korisnicima koji izmiruju svoje obaveze prema ovom Preduzeću, preporučuje se elektronsko plaćanje.

Od ponedeljka, 15. marta 2021. godine u 7 časova, poslovnice „Parking servisa“ radiće po uobičajenom radnom vremenu, radnim danima od 7 do 21 čas, a subotom od 7 do 14 časova.

Apelujemo na korisnike da zahteve za pretplatu i reklamacije upućuju putem sajta ovog preduzeća, bez odlaska u poslovnice Korisničkog servisa, kao i da koriste aplikaciju „Parking servis“.

Svi zaposleni u „Parking servisu“ pridržavaju se preporuka Kriznog štaba i ubuduće će se ponašati u skladu sa zakonom definisanim merama.

image_printŠtampaj