BPM_665X350

Bebi parking mesto

Za „bebi“ parking mesta važi režim parkiranja zone u kojoj se konkretno parking mesto nalazi, a prihod od naplate parkiranja na tim mestima namenjen je porodilištima

„Parking servis“ je 2017. godine pokrenuo novu akciju „Bebi parking mesto“ čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu neophodne opreme za porodilišta.

U okviru ove akcije, obeležena su po šest „bebi“ parking mesta ispred GAK „Narodni front“, Instituta za ginekologiju i akušerstvo KCS, KBC „Zvezdara“ i KBC „Zemun“, koja se nalaze na području zonskog sistema parkiranja.

„Bebi“ parking mesta, obeležena su tablom obaveštenja na saobraćajnom znaku, kao i simboličnom slikom rode u okviru horizontalne signalizacije, a za njih važi režim parkiranja zone u kojoj se konkretno parking mesto nalazi.

Prihod od plaćanja parkiranja na dvadeset i četiri „bebi“ parking mesta, prikupljen na godišnjem nivou, „Parking servis“ će iskoristiti za kupovinu neophodne medicinske opreme i donirati je porodilištima, kako bi se poboljšali uslovi u ovim zdravstvenim ustanovama. Donacije medicinske opreme, u vrednosti ukupnog prihoda prikupljenog od naplate parkiranja na ovim posebno obeleženim parking mestima, porodilištima će se uručivati jednom godišnje.