Акција чишћења снега

09.01.2017.

Зимска служба ЈКП „Паркинг сервис“ као део комуналног система града Београда, током дана је наставила да уклања снежни покривач на прилазима гаражама и паркиралиштима, али и са јавних површина.

Сви улази и излази из наших објеката су очишћени и редовно се одржавају проходнима.

Због нових снежних падавина радници ЈКП „Паркинг сервис“ су током поподнева додатно ангажовани према плану рада Зимске службе града Београда и то на чишћењу тротоара, пешачких стаза и саобраћајница.

У оквиру заједничке акције Зимске службе града Београда и других комуналних предузећа, ЈКП „Паркинг сервис'' ангажовао је више од 150 радника, који су распоређени у неколико екипа. Радници овог предузећа, осим јавних гаража и паркиралишта, чисте тротоаре у Његошевој, Крунској, Курсулиној и улицама у оквиру прве зоне приоритета на територији општине Врачар. Ангажовани су и на чишћењу јавних површина у кругу Клиничког центра Србије, у Тиршовој, Пастеровој и Вишеградској улици, а учествују и на уклањању снега и леда на Тргу Николе Пашића.

Механизација „Паркинг сервиса“ ради у три смене, а у случају нових снежних падавина одређене су и дежурне екипе за чишћење снега са паркиралишта и јавних површина.