Безбедност корисника на првом месту

19.03.2018.

У три вишеетажне јавне гараже „Обилићев венац“, „Зелени венац“ и „Масарикова“ данас су корисницима дељени флајери са информацијама о томе на који начин „Паркинг сервис“ брине о њима и њиховим возилима.

У поменутим гаражама уведен је видео надзор, са камерама које су укључене 00-24 часа, а постоји и служба обезбеђења која ради 24/7/365. „Паркинг сервис“ се труди да корисници буду безбедни, па су у овим гаражама посебно обележене стазе за кретање пешака и постављене табле ризика, које указују на одређене опасности. Ради лакшег приступа особа са инвалидитетом и особа које се отежано крећу у овим гаражама корисницима је на располагању и лифт. Паркинг места за особе са инвалидитетом, породице са малом децом или труднице налазе се у близини улаза и излаза, односно лифта.

У објектима је уграђена паник расвета, како би у случају нестанка електричне енергије корисници безбедно могли да напусте паркинг објекат, а на прописаним местима се налазе и противпожарни апарати.

На улазима и излазима из паркинг објеката корисницима је на располагању и интерфон уколико имају неки проблем.

Подизање нивоа квалитета услуга које пружа је стална мисија „Паркинг сервиса“, а безбедност корисника је увек на првом месту.

[gallery columns="2" ids="37639,37638"]