Возач запалио себе и полицајца на Старом сајмишту

11.02.2015.

[separator="20"]

Возач П.Л, који се током дана два пута непрописно паркирао, вечерас је око 19.30 запалио себе и два дежурна полицајца на плацу „Паркинг сервиса“ на Старом сајмишту, при чему су полицајци задобили опекотине на рукама и претрпели лакше телесне повреде, док је мушкарац теже повређен.

[separator="10"]

У току дана, возач је два пута за редом направио саобраћајни прекршај, паркирајући своје возило непрописно. Након што су му радници „Паркинг сервиса“ први пут уклонили аутомобил, возач је са плаца „Паркинг сервиса“ побегао, пробивши рампу. Исто возило је касније током дана поново затечено у прекршају и пребачено на плац „Паркинг сервиса“ на Старом сајмишту. П.Л. је у тренутку када је дошао да преузме аутомобил, револтиран због казни које је добио за непрописно паркирање, узео две флаше бензина, полио њима себе и дежурне полицајце и запалио се.

[separator="10"]

Директор „Паркинг сервиса“ Андрија Чупковић је на Старом сајмишту најоштрије осудио насилничко понашање.

[separator="10"]

„Желим брз опоравак повређеним полицајцима, али и изгреднику, који ће морати да одговара за своје поступке јер људски живот нема цену. Запослени у „Паркинг сервису“ и полиција су само радили свој посао, и зато најоштрије осуђујем насилничко понашање“ , рекао је Чупковић.

[separator="10"]

На Старом сајмишту је повређене полицајце са директором „Паркинг сервиса“ обишао и градски менаџер Горан Весић.

[separator="20"] [gallery link="file" ids="17833,17830,17832"]