Дан предузећа

27.12.2016.

ЈКП „Паркинг сервис“ обележило је у свечаној атмосфери Дан предузећа, 27. децембар, дан када је пре 44 године предузеће основано. За „Паркинг сервис“ 2016. година је била једна од најуспешнијих пословних година, која ће се памтити по иновацијама, реконструкцијама и реализацијама нових акција.

Председник Надзорног одбора Миливоје Илић је тим поводом најбољим радницима уручио захвалнице. Он се обратио присутнима истакавши да су управо људи највећа вредност нашег предузећа и да се нада да ће се ова пракса доделе признања најбољима наставити и у наредним годинама.

- Честитам свим радницима који су постигли изузетан успех у свом делукругу рада. Успешно пословање предузећа не би било могуће без доброг тима. Њихов одговоран однос према послу и велика залагања довели су до резултата на које смо поносни, - рекао је Илић.

Ово је историјска година за „Паркинг сервис“ јер је после четири деценије, захваљујући домаћинском пословању, из сопственог буџета финансирао надоградњу два нивоа са 220 нових паркинг места у гаражи „Обилићев венац“. Модернизована је и гаража „Зелени венац“ која са новом еколошком фасадом, соларним панелима, видео надзором и лед осветљењем парира гаражама у многим светским метрополама.

Возачима смо олакшали проналажење паркинг места у најпрометнијем делу Врачара, увођењем савремене технологије паркирања и постављањем паркинг сензора на око 800 паркинг места.

Поред традиционалних акција „Паркинг сервиса“ успешно је спроведена и акција „Ђачко паркинг место“ захваљујући којој су уручене донације у виду наставних средстава свим основним школама које су биле део овог пројекта и тако ученицима пружени бољи услови за наставу.