Директна продаја дебитних паркинг картица

03.01.2018.

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд од данас је почело са директном продајом дебитних паркинг картица у гаражама и на паркиралиштима.

На благајнама осам паркинг објеката корисници могу, без додатне административне процедуре, да купе жељену дебитну паркинг картицу. Ова картица омогућава возачима поједностављен и убрзан улазак и излазак са паркиралишта, без одласка на благајну. Паркирање се плаћа депонованим средствима, при чему се вредност на картици умањује за време проведено на паркиралишту.

У понуди су дебитне паркинг картице у вредности од 1.000, 3.000 и 5.000 динара. Куповином картице са износом од 3.000 и 5.000 динара, корисник добија бонус од 5% и 10% односно добија 3.150 динара и 5.500 динара.

Дебитне паркинг картице се могу купити на благајнама гаража Обилићев венац, Масарикова, Зелени венац, Пионирски парк, Вуков споменик и на паркиралиштима Славија, Сава Центар и Аеродром. Возачи их могу користити на свим објектима „Паркинг сервиса“, изузев у гаражи Баба Вишњина и на паркиралиштима Карађорђева и Ада Циганлија.