Завршено уређење бочних фасада гараже „Масарикова“

07.09.2017.

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд је, у оквиру велике градске акцијe уређења фасада, завршио уређење обе бочне фасаде гараже „Масарикова“. У току је сређивање и предње, уличне фасаде, а радови би требало да буду завршени до краја септембра.

На бочним странама гараже обијени су и уклоњени оштећени делови малтерисане фасаде, која је затим обрађена и обојена идентично као постојећа. Метални елементи фасаде су одмашћени, заштићени и обојени, а дотрајале плоче замењене су новим. Радови обухватају санацију готово 2.000 m², а приликом бојења фасаде, „Паркинг сервис“ користи нове боје, које су отпорне на све временске услове.

„Паркинг сервис“ је прво предузеће које се одазвало позиву Управе града и већ уредило фасаде гаража „Обилићев венац“ и „Зелени венац“, што укупно са фасадом гараже „Масарикова“ износи око 8.500 m². Приликом реконструкције водило се рачуна и о еколошким стандардима, па је пластика на старим фасадама замењена савременим природним материјалима, који обезбеђују природну вентилацију и представљају комбинацију функционалности и естетике.

[gallery link="file" columns="4" ids="35859,35861,35862,35863"]