Завршено уређење станарске гараже „Јулино брдо“

24.09.2018.

ЈКП „Паркинг сервис“ завршило је радове у станарској гаражи „Јулино брдо“, најстаријој гаражи са резервисаним паркинг местима, којом управља ово Предузеће. Изграђена је 1973. године и стање у коме се налазила захтевало је њену комплетну реконструкцију, која је започета марта месеца ове године.

У станарској гаражи „Јулино брдо“, површине 1.390 m2 и карапцитета 64 паркинг места, изведени су обимни радови, у оквиру којих је посебна пажња посвећена санацији конструктивних елемената, који су се налазили у веома лошем стању.

Плато изнад гараже је потпуно сређен и урађена је нова хидроизолација, како би се спречило прокишњавање, које је и довело до великих оштећења конструктивних елемената, а затим је цела површина од 800 m2 асфалтирана.

Након санације конструкције и прокишњавања, које је изискивало највише времена, приступило се бојењу зидова, плафона и стубова, укупне површина од 2.850 m2. Окречена је и фасада, као и улаз и излаз из гараже, а гаражу сада краси нова, савременија и лепша светлећа реклама.

Унутар гараже изграђени су канцеларијски простор и тоалет, а комплетно су реконструисани и системи вентилације, одимљавања, гасне детекције, дојаве пожара, као и спринклер систем за гашење пожара.

У склопу непрестаног подизања квалитета услуга у објектима којима управља, „Паркинг сервис“ је у гаражи „Јулино брдо“ увео ново штедљиво ЛЕД осветљење са сензорима покрета, као и систем видео надзора, који додатно доприноси безбедности возила.

Завршетком радова у гаражи „Јулино брдо“ „Паркинг сервис“ је завршио овогодишње уређење гаража са резервисаним местима.

[gallery ids="39279,39278,39277"]