Заштитна ограда на игралишту у насељу Медаковић

27.03.2015.

ЈКП „Паркинг сервис” Београд је на иницијативу председника кућног савета зграде Медаковићева 117, поставио заштитну ограду на игралишту, изнад једне од станарских гаража, којом ово предузеће управља у том насељу.

Како игралиште, које се налази на горњем нивоу изнад једне од гаражa, није имало заштитну ограду целом дужином, скуп станара се обратио „Паркинг сервису“ за помоћ.

„Најопаснији део представљао је прилаз који се налази на ивици игралишта, изнад крова гараже. Станари су били забринути за безбедност, поготово у вечерњим сатима, када је неко лако могао да падне са неограђеног дела игралишта. Иако се ради о јавном земљишту, односно делу који није под нашом управом, „Паркинг сервис“ је преузео на себе израду и постављање заштитне ограде, у циљу повећања безбедности најмлађих суграђана. Деца сада могу безбедно да уживају у игри!“ рекао је директор „Паркинг сервиса“ Андрија Чупковић.

[gallery ids="18424,18412,18413"]

За „Паркинг сервис“ је веома важна сигурност у објектима којима управља, као и безбедан прилаз свим нашим гаражама и паркиралиштима, чак и када то нема конкретне везе са паркирањем. Ово је још један пример добре сарадње са грађанима и корисницима наших услуга који су „Паркинг сервис“ препознали као комшију којем могу да се обрате за помоћ.