Комплетно затварање гараже „Масарикова“

29.07.2015.

Због наставка радова на санацији, гаража у Масариковој улици биће затворена од петка, 31. jула, до 25. августа, када ће бити завршени сви радови предвиђени за ово лето и отворена за кориснике у пуном капацитету.

Санација гараже „Масарикова“ почела је 15. јула, радовима на кровној етажи и на нивоима изнад приземља. Од петка, 31. јула, гаража ће бити у потпуности затворена, јер почиње обнова на улазном нивоу и радови се шире на целу гаражу.

У гаражи „Масарикова“, која је изграђена 1989. године и има 460 паркинг места на 20 нивоа, ове године се санирају носећи бетонски елементи на целом објекту, ојачава се конструкција, ради хидроизолација подова и крова и мењају сливници на седам нивоа, као и на крову.

ЈКП „Паркинг сервис” моли све кориснике за стрпљење и разумевање током извођења радова и апелује на грађане да користе гаражу „Пионирски парк” и паркиралиште „Славија”.

У 2016. години биће настављена обнова ове гараже и у другој фази ће се санирати нивои који нису обухваћени овогодишњим радовима.