Нове летње униформе за запослене

19.07.2019.

ЈКП „Паркинг сервис“ набавио је нове летње униформе за своје запослене, који раде на терену или обављају специфичне врсте послова. Нову одећу и обућу, домаћих произвођача, добили су паркинг контролори, инкасанти у гаражама и на паркиралиштима, возачи и помоћни радници у специјалним дизалицама „паук“, магационери, радници одржавања, као и запослени у Пројектном бироу и Корисничком сервису овог предузећа.

[gallery link="file" ids="42054,42055,42056"]

„Паркинг сервис“ за своје запослене периодично набавља одећу и обућу, које су прилагођене посебним условима за рад, а направљене су од природних материјала и омогућавају запосленима да се осећају пријатно и комотно.

Летње униформе, домаћег произвођача „Yumcо“ из Врања, добило је 125 паркинг контролора, око 200 инкасаната у гаражама и на паркиралиштима и 110 возача и помоћних радника у специјалним дизалицама „паук“. Зимска и летња одећа набавља се од овог произвођача већ 5 година и задовољава све критеријуме и захтеве.

Летњи комплети се, у зависности од врсте послова које запослени обавља, састоје од радне блузе и панталона, поло мајице, прслука, качкета, кабанице, односно сакоа, кошуље или блузе, панталона или сукње, кравате или ешарпе. Радницима, који обављају специфичне врсте послова, комплет садржи и жути маркер, заштитини шлем, маску, наочаре или рукавице.

Летња обућа је, као и претходне две године, набављена од фирме „Жељезничар“, а радници су добили летње ципеле, радне ципеле или гумене заштитне чизме.

„Паркинг сервис“ посебну пажњу поклања набавци униформи за запослене и труди се да их узима од домаћих произвођача, као и да задовоље све критеријуме које намећу услови у којима запослени раде, али и да израдом и дизајном буду на задовољавајућем нивоу.