Нових 840 m² пословног простора у Логистичком центру „Паркинг сервиса“

20.11.2017.

ЈКП „Паркинг сервис“ завршило је радове на изградњи нове пословне зграде у Логистичком центру у Блоку 43 на Новом Београду. Радови су трајали 130 дана, а у новом објекту, површине 840 m², налази се 28 канцеларија за издавање, намењених пре свега шпедитерима.

Нова пословна зграда подигнута је на месту некадашње бараке, на самом улазу у Логистички центар и опремљена је инсталацијама за савремено пословно функционисање. Канцеларије су величине од 12 до 29 m², има их 13 у приземљу и 15 на првом спрату.

Отварању новог пословног простора присуствoвaли су градски менаџер Горан Весић, члан Градског већа Александар Марковић и дирeктoр „Пaркинг сeрвисa” Aндриja Чупкoвић.

[gallery link="file" ids="36588,36589,36590"]

Пре две године „Паркинг сервис“ обезбедио је још 1.000 m² новог лепо опремљеног пословног простора за 30 шпедитерских кућа, које су до тада боравиле у неусловним контејнерима. Након тога, проширени су и паркинзи за теретна и путничка возила, уведен бесплатан интернет за возаче камиона и омогућена бесплатна услуга коришћења купатила.

ЈКП „Паркинг сервис“ непрестано подиже ниво услуга које пружа, пратећи светске трендове у области паркирања и логистике, с циљем да корисницима обезбеди што боље услове за рад.