Паркинг контролори спремни за зиму

07.12.2015.

Запослени на пословима контроле и наплате паркирања у ЈКП „Паркинг сервис“ од данас раде у новим униформама домаћег произвођача „Yumco“ – Врањe.

Нови комплети за контролоре састоје се од зимске јакне са топлим улошком, панталона, доњег веша, поло мајица са дугим рукавима, дуксерице на закопчавање, рукавица, капе и качкета. Све ово требало би да запосленима, који раде на отвореном у зимском периоду, учини да се током посла осећају пријатније и удобније, као и да им буде знатно топлије.

Поред зимске, ове године набављена је и нова одећа и обућа за летњу сезону, како за паркинг контролоре, тако и за 160 инкасаната распоређених на пословима у гаражама и на паркиралиштима. Такође, по први пут набављена је обућа и одећа за раднике ангажоване преко oмладинских задруга и aгенција, који раде као помоћ на „пауку“ или као инкасанти. Мушке и женске комплете летњих униформи добили су и запослени у Корисничком сервису, возачи, радници у радионицама, магационери, радници на техничком прегледу, референти аутоматике, радници одржавања и запослени у Пројектном бироу, а одела су прилагођена свим специфичним условима за рад.

[gallery link="file" columns="4" ids="31530,31531,31532,31533"]