„Паркинг сервис“ обрадовао малишане у центру „Борска“

17.03.2016.

Уз подршку града Београда и општине Раковица ЈКП „Паркинг сервис“ је помогао обнову Центра „Борска“, адаптираном за дневни боравак деце ометене у развоју.

Према речима Ирене Вујовић, проширење просторног капацитета овог објекта веома је значајно јер се на тај начин поспешује квалитет живота корисника тако што се повећава простор за радионице, чиме се омогућава још боља реализација програмских активности.

– У овом дневном боравку дупло је проширен капацитет и сада се располаже са око 300 квадрата. На овај начин Град Београд стално унапређује своје услуге и корисницима омогућава удобнији боравак. У реконструкцију овог објекта уложено је 805.000 динара и поред Града Београда средства су донирали ЈКП „Паркинг сервис”, и многобројне фондације – рекла је Ирена Вујовић.

Захваљујући донацији „Паркинг сервиса“ деци је обезбеђена „сензорна соба“ за релаксацију, фискултурна сала за рекреацију и соба за домаћинство у којој могу да спремају топле напитке и храну.

„Важно је да наша деца имају срећно и лепо детињство. Као друштвено одговорно предузеће „Паркинг сервис“ се потрудио да малишани са посебним потребама добију што квалитетније услове за боравак у овом центру. У пријатном окружењу, кроз игру, рад и терапију деца се боље носе са изазовима.“ - истакао је директор „Паркинг сервиса“ Андрија Чупковић. Ово није први пут да „Паркинг сервис“ учествује у хуманитарним акцијама. Неретко „Паркинг сервис“ и сам иницира акције, како би помоћ стигла до оних којима је најпотребнија.

[gallery link="file" columns="4" ids="31561,31558,31559,31560"]