„Паркинг сервис“ обрадовао малишане из Сокобањске

11.01.2019.

ЈКП „Паркинг сервис“ улепшало је Нову годину деци, пацијентима Специјалне болнице за церебралну парализу и развојну неурологију у Сокобањској улици. Пацијенти су добили новогодишње пакетиће - слатки пакетић, бојанку о Београду и комплет бојица, а поклон им је уручио лично Деда Мраз, чему су се малишани посебно обрадовали.

У новогодишњој атмосфери и празничном расположењу уживали су сви – и деца дневне болнице и медицински радници ове установе, али и сам Деда Мраз гледајући срећу на дечјим лицима.

Због тешке економске ситуације, Специјална болница за церебралну парализу и развојну неурологију ове године није успела да обезбеди новогодишње пакетиће за најмлађе пацијенте дневне болнице, као што је то чинила годинама уназад. Као друштвено-одговорно предузеће „Паркинг сервис“ се одазвао позиву ове здравствене установе и малишанима обезбедио новогодишње изненађење.

Из Специјалне болнице за церебралну парализу и развојну неурологију у Сокобањској стигле су на адресу „Паркинг сервиса“ емотивне речи захвалности, што мали борци нису заборављени, и што им је ова Нова година улепшана пакетићима, осмесима, али и Деда Мразом.

- Ове године смо се нашли у заиста тешкој ситуацији, јер нисмо успели да организујемо новогодишњу приредбу и пакетиће. Пацијенти дневне болнице би свакако остали и без пакетића и без приредбе да није било вас. Рећи хвала је мало, али вам ми шаљемо 70 малих хвала и једно велико срце у име свих пацијената дневне болнице Специјалне болнице за церебралну парализу. Желим да вам се захвалим на топлој сарадњи, на томе што сте цео подухват пратили са пуно стрпљења и разумевања и што је све време провејавала искрена брига и жеља да помогнете нашим пацијентима. Оно чиме ми можемо да узвратимо јесу најлепше жеље у Новој 2019. години и „Паркинг сервису“ и свим запосленима. Желимо вам добру пословну годину и благостање. – истакнуто је у емотивном писму које смо добили из ове установе.

„Паркинг сервис“ ће, оваквим и сличним акцијама, наставити да показује своју бригу о најмлађима и да доприноси малим, дечјим радостима.