„Паркинг сервис“ у шест објеката обележио паркинг места за труднице

05.02.2018.

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд изашло је у сусрет Удружењу „Мамин сан“ и у шест паркинг објеката посебно обележило паркинг места за паркирање возила будућих мама.

У гаражама „Пионирски парк“ и „Масарикова“ и на паркиралишту „Милан Гале Мушкатировић“ обележено је по једно паркинг место, у гаражама „Обилићев венац“ и „Зелени венац“ по два паркинг места, а на паркиралишту „Ада Циганлија“ обележена су четири паркинг места. Ова наменска паркинг места налазе се у близини улаза и лако су доступна.

Паркинг места намењена паркирању возила трудница већа су од уобичајених паркинг места и њихова ширина је 3,5 m, како би будуће маме имале више простора и комотније улазиле и излазиле из својих возила.

„Паркинг сервис“ је, по први пут, на пет објеката обележио и укупно 21 такозвано породично паркинг место. Ова паркинг места намењена су паркирању возила породица са бебама, малом децом и колицима.

„Паркинг сервис“ излази у сусрет захтевима посебних група корисника и обележава ова наменска паркинг места у објектима у којима за то постоје услови.

[gallery link="file" ids="37225,37226,37227"]