Позивамо возаче да користе паркиралиште „Блок 42“

30.12.2014.

ЈКП „Паркинг сервис“ успешно организује паркирање туристичких аутобуса, који у ове претпразничне дане хиљаде наших суграђана воде пут различитих туристичких дестинација.

Само јуче, на пример, у „шпицу“, од 17 до 18 часова, на паркингу су била чак 24 аутобуса.

- Отварањем паркиралишта, које је намењено искључиво за паркирање аутобуса туристичких агенција, повукли смо прави потез! Увели смо комунални ред у ову област, али смо и путницима обезбедили хуманије услове приликом поласка на пут. То се показало нарочито последњих неколико дана, када је број аутобуса, који користе паркиралиште „Блок 42“, нагло порастао. Паркинг је често пун, али долазак и одлазак аутобуса функционише без проблема. – рекао је генерални директор ЈКП „Паркинг сервис“ Андрија Чупковић.

Апелујемо на возаче да користе део паркиралишта „Блок 42“, који је намењен за паркирање путничких возила, како у случају да желе своје возило да оставе док су на путу, тако и у случајевима да некога прате. На тај начин избећи ће непотребне гужве и неће блокирати локалне саобраћајнице. Први и други сат паркирања путничких возила коштају по 50,00 динара, док целодневно паркирање кошта 150 динара.

[gallery link="file" ids="17258,17257,17256"]

Саобраћајна полиција регулише саобраћај на прилазима паркиралишту, санкционише непрописно паркирана возила и упућује све који су довезли рођаке и пријатеље и дошли да их испрате да за паркирање користе део паркиралишта „Блок 42“ намењен за путничка возила.