Похвала за савесност

05.12.2016.

Наше колеге Никола Гајић и Марија Тирнанић, пронашли су у петак, 2. децембра, око 13:35 часова на паркиралишту „ВМА“ торбицу са документима и већом количином новца. Нису се двоумили ни тренутка и о свему су одмах обавестили колеге и Кориснички сервис „Паркинг сервиса“, за случај да се јави особа која је изгубила пронађене ствари.

- Леп је осећај кад се учини добро дело. Ни тренутка нисам оклевао како да поступим. И колегиница и ја одмах смо знали шта је исправно учинити. Шест година радим у „Паркинг сервису” и свестан сам да представљам своје Предузеће када сам на радном месту. Колеге ме још не зивкају, јер се још није прочуло шта сам урадио. Ипак, веома прија тапшање по рамену мојих претпосатвљених - каже Гајић уз осмех и додаје да је у торбици, осим докумената, било и доста новца.

Руководиоци и менаџмент „Паркинг сервиса” одмах су похвалили њихову савесност, али и сналажљивост, јер су пронашли и начин да брзо контактирају власника.

Како је власник клијент једне београдске банке, она је обавештена да су картице и документа пронађени, тако да нема потребе да се блокирају, односно издају нове. Такође су замољени да контактирају власника, чије податке имају у бази, и обавесте га о томе да је торбица пронађена и где се налази.

Овога пута, све је било у правим рукама и власник није морао да брине. Након само сат времена власник Горан Станић се појавио и уз спровођење прописане процедуре преузео своје личне ствари.

Задивљен Николним гестом и презадовољан тиме што му је враћена велика количина новца и сва лична документа, корисник је „Паркинг сервису” упутио и мејл у коме још једном изражава своју захвалност:

From: …

Sent: nedelja, 4. decembar 2016 16:09

To: info@parking-servis.co.rs

Subject:

Dana 02.12.2016. bio sam na VMA kada mi je, prilikom ulaska u auto, ispala torbica sa dokumentima i novcem na parkingu. To sam primetio tek kad sam stigao kući. Za to vreme vaši radnici Nikola Gajić i Marija Tirnanić su je već bili pronašli i našli način da me kontaktiraju. Vratio sam se. Kada su mi predali torbicu video sam da u njoj ništa ne nedostaje. Ovim putem zelim uputiti veliku zahvalnost vašim, već pomenutim radnicima, koji ulivaju nadu da ima još poštenih sugradjana.

VELIKO HVALA!

Goran Stanić Zemun