Поштење нема цену

10.05.2017.

Радник ЈКП „Паркинг сервис“ Илија Васић пронашао је и вратио новчаник једном од корисника паркиралишта „Аеродром“, а својим гестом показао је да су хуманост и поштење непроцењиве вредности.

Инкасант Илија Васић пронашао је новчаник са великом сумом новца на пулту наплатне кућице. Без размишљања, по савести и грађанској дужности, новчаник је предао полицији, где је састављен и записник. Уз Илијину помоћ, власник је након неколико сати пронашао свој новчаник, и у знак захвалности понудио му новац. Иако је овакав поступак вредан сваке награде, Илија није желео никакву надокнаду, истичући да је само савесно обављао свој посао.

Ово није први пут да су грађани успели да пронађу изгубљене ствари, а све захваљујући часним радницима ЈКП „Паркинг сервис“.

Недавно су изгубљен телефон на улици пронашли Александар Живановић и Алмедин Ахмети и успешно га вратили власнику. Власник телефона је, ганут добрим гестом, послао маил пун захвалности нашем предузећу.

„Поштовани, желим овим путем да се захвалим вашим колегама који пронашли мобилни телефон моје супруге на раскрсници код земунске болнице. Одмах смо се договорили где могу да преузмем нађени телефон који су ми веома љубазно вратили.

На овај начин поново желим да искажем велику захвалност вашим колегама који су овим гестом показали да још увек има поштених људи у нашем граду иако је вредност телефона око 70.000дин, а ваше колеге су га без двоумљења вратили.“

Овим путем честитамо Илији Васићу, Александру Живановићу и Алмедину Ахметију на поштеном и узорном раду.

[gallery link="file" ids="34245,34246,34323"]