Притекли у помоћ

03.03.2015.

Горан Јовичић и Дејан Јаћимов, запослени на једној од дизалица у „Паркинг сервису“, прошлог четвртка извукли су аутомобил заглављен у каналу у Улици Османа Ђукића и тако помогли жени у невољи.

До несрећне околности је дошло када је суграђанка покушала да паркира своје возило и притом предњим трапом возила упала у канал прекривен картоном, а без заштитне решетке.

Како су запослени на дизалици, Горан и Дејан, проценили да би приласком дизалице до возила зауставили саобраћај у поменутој улици, аутомобил су извукли својеручно. После успешне интервенције, речи хвале које је за наше колеге имала Јасмина Текић, жена којој су помогли у невољи, тешко је пренети дословце.

„Изненађена сам љубазношћу и културом, а пре свега људскошћу ових момака. Ретки су случајеви да нас у данашње време може неко овако пријатно изненадити. За разлику од других служби којима је требало чак 45 минута да реагују, не само да су се појавили за 5 минута по позиву, већ су ауто извукли на рукама мислећи о томе да га не оштете, али и да не зауставе саобраћај. Свака част момци!“ изјавила је Јасмина Текић.

О скромности Горана и Дејана говори и то да смо о догађају сазнали тек путем мeјла који нам је упутила мр.сц.др Јасмина Текић са Стоматолошког факултета у Београду, у коме се још једном захваљује радницима „Паркинг сервиса“.

Поносни смо на наше колеге, а морамо да истакнемо и чињеницу да је сада већ уобичајено да Београђани хвале рад запослених у службама „Паркинг сервиса“.