Пролећно сређивање 8 гаража

23.02.2017.

ЈКП „Паркинг сервис“ је у понедељак, 20. фебруара, започео радове на редовном пролећном сређивању гаража. Радови се изводе у три јавне гараже „Вуков споменик“, „Ботаничка башта“ и „Др Александра Костића“ и пет станарских: „27. марта“, „Радивоја Кораћа“, „Краља Милутина“, „Пожаревачка“ и „Милешевска“.

[gallery link="file" ids="33368,33367,33366"]

У циљу побољшања и унапређења услуга паркирања возила у ових осам гаража, „Паркинг сервис“ изводи грађевинске, молерско-фарбарске и инсталатерске радове. Планирано је да буду отклоњена постојећа оштећења у сваком објекту, али и да буду предузете превентивне заштитне мере, ради спречавања оштећења насталих употребом.

У оквиру пролећног уређења, биће поправљене конструкције оштећене услед прокишњавања, саниране греде, плафони и стубови, урађена нова хидроизолација, окречена унутрашњост гаража, освежена хоризонтална и вертикална сигнализација. Планирано је испитивање водоводне и канализационе мреже и кишне канализације, а затим и евентуалне поправке. Расвета у гаражама ће се појачати, а биће постављени и сензори покрета. Благајне и тоалети ће бити уређени, као и простори улаза и излаза из гаража.

У гаражи „Ботаничка башта“ поред радова на конструкцији, биће поправљен и офарбан под последње етаже и поправљена вентилација. У гаражи „Милешевска“ у плану је преглед и поправка машинских инсталација. Планирано је и да предња фасада гараже „Др Александра Костића“ буде поправљена и окречена.

У гаражама „Радивоја Кораћа“, „Пожаревачка“ и „Краља Милутина“ биће поправљене машинске и електро инсталације, а у гаражи „27. марта“ су планирани радови на систему за дојаву пожара.

[gallery link="file" ids="33365,33364,33363"]

Током радова, чији завршетак је планиран за почетак априла 2017. године, гараже ће радити смањеним капацитетом, а радови ће се изводити фазно. Корисницима, који имају месечну претплату у поменутим гаражама, благовремено су понуђене алтернативне гараже или паркиралишта, до окончања радова.

„Паркинг сервис“ се сталним улагањем у одржавање и обнову објеката труди да подигне квалитет услуге и захваљује корисницима на стрпљењу и разумевању док трају радови.