Радови у гаражи „Масарикова“

14.07.2015.

Након санације гаража „Обилићев венац“ и „Зелени венац“, ЈКП „Паркинг сервис“ у среду, 15. јула, започиње радове и у гаражи „Масарикова“.

Санација ће почети од кровне етаже и наставити се на нивоима изнад приземља, где је улаз/излаз из гараже, док ће корисницима на располагању бити подземни нивои. У периоду од 02. до 17. августа 2015. године гаража ће бити у потпуности затворена, јер су тада планирани радови у приземљу. Након тога, горњи нивои гараже биће пуштени у рад, а почиње санација доњих нивоа гараже, који ће бити затворени за кориснике. Завршетак радова планиран је за 25. август.

У гаражи „Масарикова“, која је изграђена 1989. године, биће санирани носећи бетонски елементи, урађена комплетна хидроизолација подова и крова и замењени сливници у гаражи и на крову.

У 2016. години биће настављена обнова гараже „Масарикова“, у којој ће се изводити радови на нивоима, који нису обухваћени овогодишњом санацијом.

ЈКП „Паркинг сервис” моли кориснике да током радова поштују саобраћајну сигнализацију у гаражи и захваљује се на стрпљењу и разумевању.