Да спремни дочекамо кишу

21.10.2016.

ЈКП „Паркинг сервис“ је обезбедило кишобране на коришћење за све оне грађане, кориснике услуга паркирања, које је киша дочекала неспремне. Уз депозит од 300 динара, кишобране могу да изнајме сви они који паркирају своја возила у гаражама и паркиралиштима овог предузећа.

После паркирања возила, корисници могу да рентирају кишобран у гаражама „Зелени венац“, „Масарикова“, „Пионирски парк“, „Вуков споменик“, „Ботаничка башта“ „Др Александра Костића“, на паркиралиштима „Славија“, „Милан Гале Мушкатировић“, „Цветкова пијаца“, „ВМА”, „Капетанија”, „Ада Циганлија” и „Доњи град“, као и на Међународном терминалу.

Приликом рентирања кишобрана корисници дају своје име и презиме и потписују реверс, док је рок за враћање два дана. По враћању исправног кишобрана, у назначеном року, корисник натраг добија депозит. У случају да прекорачи рок или врати неисправан или поломљен кишобран, кориснику се не враћа депозит.

Ову праксу „Паркинг сервис“ спроводи већ више од 5 година, а корисници посебно поздрављају ову могућност у кишним и снежним временским непогодама.