Рука у руци, деца у породици

18.05.2015.

ЈКП „Паркинг сервис“ је и ове године, као и претходних, учествовало у традиционалној манифестацији поводом Светског дана породице симболично названој „Рука у руци, деца у породици“. У организацији Прихватилишта и прихватне станице, Завода за васпитање деце и омладине Београда, Светски дан породице је по први пут обележен у просторијама Дечјег културног центра Београда.

Програм је отворен Мини музичким тобоганом који је водио Миња Субота заједно са Хором Чаролија, децом из прихватилишта и другарима из Геронтолошког клуба „Треће доба“, а након тога су уследиле традиционалне игре без граница, креативне и едукативне радионице.

Наше колеге из Паркинг контроле и „паука“ обајшњавали су деци како је то бити контролор и шта ради дизалица „Паркинг сервиса“, али и одговарали на забавна дечја питања да ли паук може да подигне аутобус, да ли се умори када носи пуно аутомобила, који ауто највише воли да носи и сл.

На овај начин се деца едукују, приближава им се професија којом се бавимо, улива поверење у институције, а то је од великог интереса за друштво у којем живимо. ЈКП „Паркинг сервис“ ће се са задовољством и наредних година одазивати овом скупу и радо дружити са децом.

[gallery link="file" columns="4" ids="19084,19082,19081,19083"]