Санација гараже „Аеродром“

09.10.2015.

ЈКП „Паркинг сервис“ почело је данас, 09.10.2015. године, санацију гараже „Аеродром“, која обухвата обнављање антикорозивне заштите челичних носача, поправку сливника, као и поправку оштећених олука на крову гараже.

Рок завршетка је 45 дана, а динамика радова је прилагођена специфичном начину функционисања гараже, јер за разлику од осталих гаража у овој корисници паркирају своја возила на дужи временски период и теже их је изместити због радова. Капацитет гараже „Аеродром“ је 543 паркинг места, од којих ће током радова корисницима у сваком моменту бити на располагању око 400 паркинг места.

Монтажно-демонтажна конструкција гараже „Аеродром“ изграђена је 1978. године, а елаборатом Грађевинског факултета у Београду урађеним у априлу ове године, препоручени су неопходни радови на одржавању гараже на сваке три године.

ЈКП „Паркинг сервис“ ове године санира оштећења настала употребом објекта, али и предузима превентивно заштитне мере, како би објекат испуњавао безбедносне критеријуме и пружао услуге на задовољавајућем нивоу.