Сајам за треће доба

28.05.2019.

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд и ове године учествује на Сајму за треће доба, за старије од 55 година, који се одржава 28. и 29. маја 2019. године, у Хали 5 Београдског сајма. Предузеће већ четврту годину за редом, као део комуналног система града, представља своје услуге посетиоцима сајма.

Директор ЈКП „Паркинг сервис” Андрија Чупковић рекао је да је сајам претходних година приближио многе услуге старијим суграђанима и позвао их да се и даље информишу о свим погодностима.

„Ове године је наша сајамска препорука најстаријим суграђанима акција „Паркирај и бициклирај“. Позивам све баке и деке да доведу своје унуке на Аду Циганлију, паркирају ауто на нашем паркиралишту и бесплатно позајме чак четири бицикла, два за одрасле и два за децу. Они могу да проведу цео дан у природи са својим унуцима и уместо аутомобила користе овај вид транспорта у циљу рекреације, али и здравог стила живота,“ – рекао је директор „Паркинг сервиса” Андрија Чупковић.

Сви суграђани, који паркирају своје аутомобиле на паркиралиштима „Ада Циганлија“, „Милан Гале Мушкатировић“, „Сава центар“ или у реновираној гаражи „Обилићев венац“, од 1. априла до 1. новембра, по цени паркирања могу да преузму на коришћење бицикле из акције „Паркирај и бициклирај“.

На штанду „Паркинг сервиса“ грађани могу да се информишу и о акцијама „Беби паркинг место“, „Ђачко паркинг место“, о попусту на дневну паркинг карту, али и новој услузи Предузећа – Parking pass картици.

И ове године за посетиоце штанда „Паркинг сервиса“ обезбедили смо пригодне поклоне.

[gallery link="file" ids="41452,41453,41454,41457,41455,41456"]