Спортски дан у Пионирском граду

03.10.2017.

У недељу, 1. октобра, на фудбалским и кошаркашким теренима СРЦ „Пионирски град“, два репрезентативна синдиката ЈКП „Паркинг сервис“ - Синдикална организација Самостални синдикат и Независни синдикат заједнички су организовали Спортски дан за све раднике овог предузећа.

[separator top="2"]

Запослени су се окупили да окушају спортско умеће, да се друже, али и да заједнички учествују у прављењу традиционалног пасуља.

[separator top="2"]

Током шесточасовног такмичења у кошарци, фудбалу, стоном тенису, и другим спортовима борило се до последњег атома снаге, док су се поједини опробали и у старој вештини – бацању камена са рамена.

[separator top="2"]

Кошарку су играли трочлани тимови, а победила је екипа коју су чинили Раденко Вуковић, Ђорђије Бабовић и Слободан Забуновић. У стоном тенису је најбољи био колега Дејан Кнежевић из Службе за гараже и паркиралишта, а у бацању камена је победио извршни директор Никола Крајновић, који је иначе седам година за редом био победник народног вишебоја у Гучи и носио титулу арамбаше.

[separator top="2"]

Такмичење је завршено код котлића, где су сви спортисти уживали у гулашу и пасуљу, које већ традиционално припремају, када год су неке ванредне активности у питању, колеге Драган Глигорић и Иван Радић.

[gallery link="file" columns="4" ids="36041,36040,36042,36039"]