Успешно завршили курс за интерне провераваче

20.03.2015.

На управо завршеном курсу за интерне провераваче 20 радника ЈКП „Паркинг сервис“ добило је основна знања о проверавању система менаџмента квалитетом.

Полазнике, из свих организационих јединица нашег предузећа, са ISO стандардима упознали су професор Др Никола Вујановић и Мр Небојша Ерић.

- Ово је једна од завршних активности пред сертификацију коју очекујемо у мају месецу. Трудимо се да одговоримо на све захтеве ISO стандарда и да уз јасно дефинисање права и одговорности запослених повећамо ефикасност пословних процеса – изјавио је директор ЈКП „Паркинг сервис“ Андрија Чупковић.

Осим теоријског дела и провере знања путем два теста, полазници курса, будући интерни проверавачи, морали су да ураде и два практична задатка. Претходних месеци наше колеге су израдиле 32 процедуре Система менаџмента квалитета, а ово је била прилика да те процедуре ускладе са новом Систематизацијом радних места, која је ступила на снагу 1. марта 2015. године.

[gallery link="file" ids="18335,18333,18334"]

- Свих 20 колега, полазника овог курса, успешно је одговорило захтевима професора, савладало градиво и стекло неопходна знања, а затим добило дипломе и звање интерних проверавача. Стандардизација процеса рада, у коју смо кренули, побољшаће квалитет услуге и довести до уштеде и времена и новца – изјавио је Никола Крајновић, руководилац Службе за гараже и паркиралишта, који је као представник Предузећа одговоран за процес увођења ISO стандарда.