Чишћење снежног покривача

04.01.2017.

Зимска служба ЈКП „Паркинг сервис“ током вечери ће наставити да уклања снежни покривач са јавних паркиралишта, док се со посипа на прилазима гаражама и паркиралиштима.

У протекла 24 сата ангажовано је 110 радника на чишћењу снега са објеката за паркирање, а посуто је око 13,5 тона соли, како би корисници могли неометано да користе сва паркиралишта у првим радним данима у овој години.

Снег је очишћен са 52 паркинг објекта и њихових приступних саобраћајница и то надземних и подземних гаража, паркиралишта и СМС паркиралишта. Сви улази и излази са објеката „Паркинг сервиса“ су чисти и проходни.

ЈКП „Паркинг сервис“ је део Зимске службе Града Београда, те ће сходно томе, због најављених падавина и ниских температура током ноћи, појачано третирати паркиралишта и ускладити своје активности са градским приоритетима приликом рашчишћавања снега и леда са београдских улица.

У сарадњи са Зимском службом Града Београда и „Беоком сервисом“, ЈКП „Паркинг сервис“ апелује на све возаче да уклоне возила са шина, аутобуских стајалишта и траса којима ће пролазити возила Зимске службе, како би чистила снег.

Подсећамо да је ЈКП „Паркинг сервис“ за ову сезону обезбедио 100 тона индустријске соли и 4 тоне гранула калцијум хлорида.