Акција чишћења снега

27.01.2014.

[separator top=”20”]

Екипе зимске службе ЈКП „Паркинг сервис'' Београд настављају чишћење снега и леда са улица, тротоара, прилаза гаражама и паркиралиштима, као и са паркинг места у оквиру зона.

[separator top=”10”]

У оквиру заједничке акције Града и других комуналних предузећа, ЈКП „Паркинг сервис'' ангажовао је 332 радника, распоређена у 27 екипа. Радници „Паркинг сервиса" чистили су тротоаре у оквиру прве зоне приоритета на територији општине Врачар, јавне површине у кругу Клиничког центра Србије, а учествују и у уклањању снега и леда на потезу од Трга Николе Пашића, преко Булевара краља Александра, до Крунске улице.

[separator top=”10”] [separator top=”10”]

Механизација „Паркинг сервиса" ради у три смене, а евентуални кварови решавају се у ходу. Активна су два мулти-кара, три комбиноване машине, два боб-кета, два камиона са раоником и три мобилне екипе за пренос и посипање соли", рекао је руководилац Зимске службе „Паркинг сервиса" Небојша Јоргановић.

[separator top=”10”]

На уклањању снежних наноса, током викенда, учествовало је 120 радника Зимске службе распоређених у 14 група.

[separator top=”10”] [separator top=”10”]

Како је ЈКП „Паркинг сервис'' саставни део Зимске службе града Београда, наше екипе и механизација на располагању су Граду за чишћење саобраћајница, пешачких стаза, аутобуских стајалишта и тротоара.

[separator top=”10”]

У случају нових снежних падавина одређене су дежурне екипе за чишћење снега са довољним количинама соли и гранула за посипање.

[separator top=”10”]

Изјаву руководиоца Зимске службе ЈКП „Паркинг сервис" Небојше Јоргановића поводом акције уклањања снежног покривача можете погледати овде .