Београдски сусрет

15.12.2014.

„Београдски сусрет“

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд обавештава кориснике својих услуга да током одржавања трећег састанка шефова влада Кине и земаља централне и источне Европе – Београдски сусрет од 16. до 17. децембра, доњи део паркиралишта „Аеродром“ неће радити, док ће паркиралиште „Сава Центар“ радити смањеним капацитетом и по принципу контролисаног уласка возила.

На паркингу „Сава Центар“ радиће улазно-излазна рампа са ауто-пута, док ће на улазу из Улице Милентија Поповића пролаз бити дозвољен само возилима са посебним одобрењем. За возила са посебним одобрењем резервисана су 92 паркинг места, а осталим корисницима на располагању ће бити 240 паркинг места.

Паркиралиште „Сава Центар“ наставља са радом пуним капацитетом од 15 сати у среду, 17.12.2014. године, док доњи део паркиралишта „Аеродром“ почиње са радом од 18 часова истог дана.

Током одржавања Београдског сусрета, Служба за пренос возила „Паркинг сервис“-а ће по налогу МУП-а померати аутомбиле који се налазе на траси кретања делагација-учесница сусрета. Све информације о пренетим или премештеним возилима власници могу да добију у Корисничком сервису на број телефона 011/30 35 400.