Награде за најбоље

15.01.2015.

Директор ЈКП „Паркинг сервис“, Андрија Чупковић, је данас са својим сарадницима Владимиром Богићевићем техничким директором и Николом Крајновићем директором сектора паркиралишта примио Александру и Жељка, како би их наградио, за пре свега људски приступ у обављању свог посла, који превазилази штура правила рада.

„Александру и Жељка смо спомињали ових дана често у оквиру фирме, али смо их хвалили и у медијима јер смо изузетно поносни на њих. Они нису једини, у то сам уверен, који су овако реаговали у датим ситуацијама, имали смо примера и раније. Питање је да ли бисмо и за њих знали поименце да нам се корисници нису обратили и имали само речи хвале за њих. Овакву посвећеност и окренутост потребама грађана, ћемо увек награђивати и истицати. Сећате се, Александра је уместо једног корисника платила паркинг, с обзиром на то да се он нашао у незавидном положају, који се заиста свима може десити, док је Жељко вратио новчаник са свим документима и новцем који је један од грађана изгубио.“ – рекао је директор Андрија Чупковић

На пријему одбор за дочек и награђивање - у овом случају, искористио је прилику и разговарао са својим запосленима како о условима рада, тако и шта би још могло да се уради како би им се олакшало обављање посла. Директна размена искустава са запосленима, који су први у контакту са корисницима, има за циљ побољшање укупних услова за рад, а награде су ту тек као додатни подстицај.